Lencsefőzelék | Miele Főzőiskola

Lencsefőzelék
Miele 2014. 08. 25.
Lencsefőzelék
főzés idő
45 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
40 dkg lencse
2 ek olaj
1 ek liszt
1 dl tejföl
1 kk vöröshagyma

1 kk mustár
Elkészítés

A gondosan kiválogatott, előző este beáztatott lencsét másnap annyi vízben, amennyi éppen ellepi, sóval és mustárral ízesítve puhára főzzük.
Ezután az olajból, a lisztből meg a hagymából barna rántást készítünk, és ezzel sűrítjük be a főzeléket.
Tejföllel tálaljuk.

Tipp:
Nagyon finom, ha a lencsét füstölt lében főzzük meg.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? I.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább