Vörös lencse és szárított paradicsom pástétom | Miele Főzőiskola

Vörös lencse és szárított paradicsom pástétom
Miele 2014. 08. 25.
Vörös lencse és szárított paradicsom pástétom
főzés idő
30 perc
teríték
40 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
40 adag
7 dkg olajban eltett szárított paradicsom

bors
5 dl zöldségleves
20 dkg vöröslencse
Tálaláshoz:
paradicsomszeletek
bazsalikomlevelek
zeller
sárgarépa
Elkészítés

Tegyük fel a lencsét a zöldséglevesben főni, és a lehető legkisebb takaréklángon, fedél alatt főzzük addig, amíg a lencse teljesen beszívja az összes levet.
Ez kb. 20 percet fog igénybe venni.
Az utolsó 2 percre vegyük le a fedőt, hogy minden nedvesség elpárologhasson.
A főzési idő vége felé figyeljünk oda, nehogy leégjen.
Hagyjuk kihűlni, és tegyük aprítógépbe.
Adjuk hozzá a szárított paradicsomot, és turmixoljuk össze.
Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Tálaláskor friss petrezselyemmel díszítjük, zöldségrudakkal kínáljuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább