Csirkemell ananászos paprikas salsával | Miele Főzőiskola

Csirkemell ananászos paprikas salsával
Miele 2014. 08. 25.
Csirkemell ananászos paprikas salsával
főzés idő
45 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
60 dkg csirkemell
1 ek kömény
1 g fehérhagyma
1 db kaliforniai paprika
0.5 db lime
0.5 db ananász
Rizshez:
20 dkg rizs
2 dl alaplé
Elkészítés

A csirkemell bőrét leszedjük, lehártyázzuk, csontjáról leszedjük.
Szép, egységes szeleteket vágunk a filéből, majd megszórjuk őrölt köménnyel, majd sózzuk, és összeforgatjuk a husikat.
A fehérhagymát összedaraboljuk apró kockákra, majd összedaraboljuk a kaliforniai paprikát is.
Összeöntjük a két összetevőt egy edénybe, lime levet facsarunk rá, egy kevés köményt is adunk hozzá.
Megtisztítunk egy fél ananászt, apróra vágjuk, és hozzáadjuk a salsához.
Serpenyőben kevés zsiradékon megsütjük a húst.
A rizsre ráöntjük az alaplevet, és 10 percre berakjuk a gőzpárolóba.
Amikor félkész, akkor összekeverjük a salsával és babot is adunk hozzá, s visszarakjuk a gőzpárolóba.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? I.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább