Orosz hússaláta | Miele Főzőiskola

Orosz hússaláta
Miele 2014. 08. 25.
Orosz hússaláta
főzés idő
45 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
4 db burgonya
3 db tojás
50 dkg sertéskaraj
uborka
alma
Majonézhez:
1 db tojás
1 dl olaj
1 kk mustár
Elkészítés

A húst ujjnyi vastagra szeleteljük, sózzuk és aranybarnára sütjük egy serpenyőben.
A meghámozott burgonyát csíkokra vágjuk, s 8 percre berakjuk a gőzpárolóba a tojással együtt.
Uborkát, almát szintén csíkokra vágjuk, összekeverjük a kihűlt megfőtt tojással, burgonyával, fél citromlevet öntünk rá, sózzuk, borsozzuk.
Majd a megsütött hússzeletet is csíkokra vágva összekeverjük, és a kész majonézzel is összeforgatjuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább