Ludaskása | Miele Főzőiskola

Ludaskása
Miele 2014. 08. 25.
Ludaskása
főzés idő
180 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
1 kg libaaprólék
200 g vegyeszöldség
2 g hagyma
2 ek libazsir
3 dl köleskása

bors
Elkészítés

Az aprólékot 1,5 liter sós, borsos vízben feltesszük főni, karikára vágott zöldséggel és 1 fej hagymával.
Ha megfőtt, félretesszük.
Libazsírban megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a megmosott kását, együtt pároljuk, ráöntjük az aprólék levét, és puhára főzzük.
Ha megfőtt belerakjuk az aprólékot, és pár percig főzzük még.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Ázsia vizein – egzotikus halételek

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább