Hagyma, káposzta, saláta, üvegben | Miele Főzőiskola

Hagyma, káposzta, saláta, üvegben
nilona87 2014. 08. 25.
Hagyma, káposzta, saláta, üvegben
főzés idő
40 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
Hagyma, káposzta, saláta, üvegben A zöldségféléket legyalulom, besózom, majd egy óra hosszat állni hagyom. A vízből, cukorból és a fűszerekből felöntőlevet készítek. Kicsavarás után leforrázom a felöntőlével, majd üvegekbe teszem és lekötöm. Forrás: http://grocceni.com/
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább