Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Orosz hússaláta II

nilona87 | 2014. 08. 25.
gyerekjáték
40 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
25 dkg főtt, vagy sült hús, 15 dkg burgonya, 1 alma, 1 ecetes uborka, 1 ek mustár, késhegynyi törött bors, 3 dl tartármártás, 5 dkg füstölt marhanyelv, 1 EK vágott petrezselyemzöld.

Jellemzők

Elkészítés

Orosz hússaláta A húst, a tisztított főtt burgonyát, a hámozott almát, az ecetes uborkát és a füstölt marhanyelvet vékony metáltre vágom és egy salátástálba teszem. A tartárt összekeverem a petrezselyemzölddel, a borssal és a mustárral, majd lazán elkeverem a tálban a többi hozzávalóval. El lehet készíteni maradék húsból éppen úgy, mint felvágottféléből és sokféleképpen variálható. Forrás: http://grocceni.com/
nilona87

Feltöltötte

nilona87
50 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások