Majonézes halsaláta I. | Miele Főzőiskola

Majonézes halsaláta I.
nilona87 2014. 08. 25.
Majonézes halsaláta I.
főzés idő
40 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
Majonézes halsaláta I. A halakat kiveszem a pácból (a hagyma most nem kell), hosszában kettévágom, gerincét eltávolítom, farkát levágom, majd kétcentis darabokra vágom. A majonézt összekeverem a sóval, borssal, cukorral, mustárral, tejföllel, petrezselyemzölddel és a felkarikázott uborkával. A végén belekeverem a halat, majd legalább fél napra behűtöm. Forrás: http://grocceni.com/
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább