Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Halikra, saláta

nilona87 | 2014. 08. 25.
gyerekjáték
40 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
30 dkg pontyikra, 10 dkg hagyma, 1 dl ecet, 1 g törött bors, 1 ek olaj, só, víz.

Jellemzők

Elkészítés

Halikra, saláta Az ikrából kivágom az epétől elszíneződött részt, sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd a külső ikratartó hüvelyét lehúzva, nagyobb darabokra morzsolom. Ecetes hagymasalátába keverem. Tetejére törött borsot szóroik és körülcsepegtetem olajjal. Forrás: http://grocceni.com/
nilona87

Feltöltötte

nilona87
50 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások