Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Cékla, halsaláta

nilona87 | 2014. 08. 25.
gyerekjáték
40 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
Fél üveg pácolt hal (ruszli), 1 ecetes uborka, 15 dkg ecetes cékla, 1 ek cukor, 1 dl majonéz, 1 pohár tejföl, apróra vágott petrezselyemzöld, csipetnyi só és bors.

Jellemzők

Elkészítés

Cékla, halsaláta A céklát lecsepegtetem és felcsíkozom. A halakat kiveszem a pácból (a hagyma most nem kell), hosszában kettévágom, gerincét eltávolítom, farkát levágom, majd kétcentis darabokra vágom. A majonézt összekeverem a sóval, borssal, cukorral, tejföllel, petrezselyemzölddel, a céklával és a felkarikázott uborkával. A végén belekeverem a a halat, majd legalább fél napra behűtöm. Tálalás előtt újra átkeverem. Forrás: http://grocceni.com/
nilona87

Feltöltötte

nilona87
50 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások