Hagyma, ecet, gombasaláta | Miele Főzőiskola

Hagyma, ecet, gombasaláta
nilona87 2014. 08. 25.
Hagyma, ecet, gombasaláta
főzés idő
40 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
Hagyma, ecet, gombasaláta A gombát megtisztítom, majd vegetás vízben puhára főzöm, hűlni hagyom, majd felszeletelem, ha apróbbak, akkor egészben hagyom. A hagymát kockákra vágom, sózom, majd kb 20 percig állni hagyom. Rászórom a cukrot, a borsot, ráöntöm az ecetet és kb 1 dl vizet. Beleszórom a petrezselyemzöldet, leöntöm az olajjal és átkeverem a gombával. Jól behűtve tálalom. Forrás: http://grocceni.com/
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább