Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Hagyma, ecet, gombasaláta

nilona87 | 2014. 08. 25.
gyerekjáték
40 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
2 fej hagyma, 30 dkg csiperkegomba, vagy egy üveg gombakonzerv, 2 ek 20 %-os ecet, 2 kk só, 1 ek cukor, késhegynyi őrölt bors, 2 ek petrezselyemzöld, 1 ek olaj, Vegeta.

Jellemzők

Elkészítés

Hagyma, ecet, gombasaláta A gombát megtisztítom, majd vegetás vízben puhára főzöm, hűlni hagyom, majd felszeletelem, ha apróbbak, akkor egészben hagyom. A hagymát kockákra vágom, sózom, majd kb 20 percig állni hagyom. Rászórom a cukrot, a borsot, ráöntöm az ecetet és kb 1 dl vizet. Beleszórom a petrezselyemzöldet, leöntöm az olajjal és átkeverem a gombával. Jól behűtve tálalom. Forrás: http://grocceni.com/
nilona87

Feltöltötte

nilona87
50 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások