Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Görög, gomba, saláta

nilona87 | 2014. 08. 25.
gyerekjáték
40 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
Fél kg gomba, 1 citrom, 1 deci fehérbor, 1 EK paradicsompüré, bő késhegynyi őrölt feketebors, 3 EK olaj.

Jellemzők

Elkészítés

Görög, gomba, saláta A gombát felszeletelem, majd az olajon megpárolom, sózom, borsozom, belenyomom a citrom levét, beleteszem a paradicsompürét és a bort. Egy-két percnyi rottyanás után a saját levében hagyom kihűlni. Forrás: http://grocceni.com/
nilona87

Feltöltötte

nilona87
50 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások