Csípős, gomba, saláta | Miele Főzőiskola

Csípős, gomba, saláta
nilona87 2014. 08. 25.
Csípős, gomba, saláta
főzés idő
40 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
Csípős, gomba, saláta A gombát megtisztítom, majd vegetás vízben puhára főzöm, hűlni hagyom. A hegyes erős paprikás karikákra vágom, a gombához adom, majd ráteszem a cukrot, a borsot, ráöntöm az ecetet és kb 1 dl vizet. Beleszórom a petrezselyemzöldet, leöntöm az olajjal és az egészet átkeverem. Jól behűtve tálalom. Forrás: http://grocceni.com/
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább