Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Saganaki, rántott sajt

jfelicia66 | 2014. 08. 25.
gyerekjáték
40 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
40 dkg kemény sós görög sajt, a panírozáshoz liszt, zsemlemorzsa, tojás, a kisütéshez bőven olivaolaj.

Jellemzők

  • Saganaki (görög rántott sajt)

Elkészítés

Saganaki (görög rántott sajt) A sajtot nem túl vékonyra (kb. ujjnyi vastag) felszeletelem. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom kétszer, majd bő forró olivaolajban mindkét oldalát megsütöm. Görögös garnírungokkal (paradicsom, uborka, olajbogyó, tzaziki, feferoni paprika) körítem. Forrás: http://grocceni.com/
jfelicia66

Feltöltötte

jfelicia66
50 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások