Csípős paprika, töltöttsajt, friss | Miele Főzőiskola

Csípős paprika, töltöttsajt, friss
jfelicia66 2014. 08. 25.
Csípős paprika, töltöttsajt, friss
főzés idő
40 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
Csípős paprika, töltöttsajt, friss A fokhagymát összezúzom, összekeverem a sajttal, a borssal, valamint a szerecsendióval. Az erős paprikákat megmosom, szárát, magházát levágom és kicsumázom. Levágom az első centimétert a hegyéből. Az így kapott csöveket megtöltöm a sajtkeverékkel és behűtöm. Tálaláskor centis darabokra vágom és fogvájót szúrok át rajtuk. Forrás: http://grocceni.com/
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább