Rumos-diós partyfalatka | Miele Főzőiskola

Rumos-diós partyfalatka
lmarta54 2014. 08. 25.
Rumos-diós partyfalatka
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
Rumos-diós partyfalatka Elkezdem a diót törni és pucolni. Cél az, hogy legyen a falatkák számával egyező fél dió és még 5 deka, amit ledarálok. Ha sok a selejt, azokat megeszem. A darált diót elkeverem 3-4 evőkanál vajjal és egy órán át állni hagyom. Így több rumot vesz fel a vaj és nem szólnak meg a vendégek, hogy sajnáltam belőle. A puha vajat habosra keverem egy csipet sóval, egy csipet borssal, majd hozzákeverem a rumos diót. Az alapokat ezzel a vajjal kenem meg, majd mindegyikre teszek egy fél diót. Folpackkal lefóliázom és a hűtőbe teszem. Érdekes ízkavalkád, alkoholt nyelő hatással. Forrás: http://grocceni.com/
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább