Camembert-es rudacskák | Miele Főzőiskola

Camembert-es rudacskák
lmarta54 2014. 08. 25.
Camembert-es rudacskák
főzés idő
40 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
Camembert-es rudacskák A langyos, cukros tejben felfutatom az élesztőt, majd elkeverem a liszttel, a reszelt camembert sajttal a sóval és az olajjal. Meleg helyen kb háromnegyed órát kelni hagyom. Ceruzavastagságú rudakat sodrok belőle. Kilisztezett tepsibe teszem, megszórom szezámmaggal és még 20 percig kelesztem. A sütőt előmelegítem és az aljára egy lapos edénybe forró vizet teszem (hogy gőz keletkezhessen) és forró sütőben szép pirosra sütöm. (A maradék két camembertcsíkot közben megeszem!). Forrás: http://grocceni.com/
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? I.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább