Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Camembert-es rudacskák

lmarta54 | 2014. 08. 25.
gyerekjáték
40 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
1/2 csomag friss Bakony Camembert sajt, 60 dkg liszt, 3 dkg élesztő, 1 kanál olaj, 1 mk só, fél ek cukor, 1 dl tej, szezámmag.

Jellemzők

Elkészítés

Camembert-es rudacskák A langyos, cukros tejben felfutatom az élesztőt, majd elkeverem a liszttel, a reszelt camembert sajttal a sóval és az olajjal. Meleg helyen kb háromnegyed órát kelni hagyom. Ceruzavastagságú rudakat sodrok belőle. Kilisztezett tepsibe teszem, megszórom szezámmaggal és még 20 percig kelesztem. A sütőt előmelegítem és az aljára egy lapos edénybe forró vizet teszem (hogy gőz keletkezhessen) és forró sütőben szép pirosra sütöm. (A maradék két camembertcsíkot közben megeszem!). Forrás: http://grocceni.com/
lmarta54

Feltöltötte

lmarta54
50 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások