Sáfrányos rizs | Miele Főzőiskola

Sáfrányos rizs
hpiros65 2014. 08. 25.
Sáfrányos rizs
főzés idő
40 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
Sáfrányos rizs A rizst egy tálba öntöm, megsózom és felöntöm annyi forró vízzel, hogy ellepje. Egy órát hagyom állni. Leöntöm róla a vizet és friss vízzel többször leöblítem, majd lecsepegtetem. Közben felhevítek 10 deka vajat és hozzáadom a húslevest és a sáfrányt, sózom és felforralom. Belerázom a rizst a forró levesbe, megkeverem és lefedve tovább főzöm, míg a rizs a folyadékot fel nem szívja. Elzárom a lángot és a maradék vajat forgácsokként a rizsre osztom. A lábasra konyharuhát teszek, arra pedig a fedőt. Fél óráig állni hagyom. Forrás: http://grocceni.com/
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább