Kecskesajtos füge csőben sütve, mézes mogyoró ropogóssal | Miele Főzőiskola

Kecskesajtos füge csőben sütve, mézes mogyoró ropogóssal
kopakabana2 2014. 08. 25.
Kecskesajtos füge csőben sütve, mézes mogyoró ropogóssal
főzés idő
20 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
A sütőt melegítsük elő 200 fokosra (gázsütőnél 6-os fokozat). A fügét mossuk meg, és vágjuk kisebb darabokra. A kecskesajtot szintén vágjuk hasonló méretű kockákra. 4 db egyadagos, hőálló tálkába vagy pohárba, csészébe osszuk szét a felkockázott fügét, erre halmozzuk a kecskesajtot. A mogyorókat tegyük egy tiszta konyharuhába, és egy evőkanál domború oldalával ütögessük őket addig, míg nagyobb darabokra törnek. Ezzel a mogyoróval szórjuk meg a sajtréteget, majd csurgassunk rá poharanként, ízlés szerint 1-2 evőkanál mézet. 10 percre tegyük a forró sütőbe, majd sütés után azonnal tálaljuk.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? I.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább