Mártás, provanszi | Miele Főzőiskola

Mártás, provanszi
vpetra88 2014. 08. 25.
Mártás, provanszi
főzés idő
40 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
Mártás, provanszi Felül keresztben bevágom a paradicsomokat és forró vízben egy percig blansírozom, ezután lehúzom a héját, félbevágom és kis kockákra vágom. A hagymát és a fokhagymagerezdet megtisztítom és szintén kis kockákra vágom. Egy edényben felhevítem az olajat, beleteszem és üvegesre párolom benne a hagymát és a fokhagymát. Ezt követően hozzáadom a paradicsomot, a ketchupot, a fűszereket és további 1 percig párolom. A mártást leveszem a főzőlapról és hűlni hagyom. A végén sózom és borsozom. Forrás: http://grocceni.com/
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább