Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Petrezselyem és vinaigrette mártás

atamara47 | 2014. 08. 25.
gyerekjáték
40 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
80 ml olivaolaj (extraszűz), 2 ek borecet, 1 tk só, 1 késhegynyi feketebors (frissen őrölt), 1/2 ek vágott friss zöldpetrezselyem.

Jellemzők

Elkészítés

Petrezselyem és vinaigrette mártás Az ecetet, a sót és a borsot egy kicsi tálba teszem és villával felverem. Hozzáadom az olajat, valamint a petrezselyemzöldet és tovább verem, míg egy homogén keveréket nem kapok. Forrás: http://grocceni.com/
atamara47

Feltöltötte

atamara47
48 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
1 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások