Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Pestos bruschetta

atamara47 | 2014. 08. 25.
gyerekjáték
40 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
3 gerezd fokhagyma, 2 ek durvára vágott fenyőmag, 4-5 ágacska bazsalikom, 1/4 tk só, 2 dkg parmezán, 2 dkg pecorino, 8-10 ek olivaolaj, 4 szelet toszkán fekérkenyér.

Jellemzők

Elkészítés

Pestos bruschetta A fokhagymát meghámozom. A bazsalikomleveleket lecsipkedem. A sajtot elmorzsolom. Az egészet egy mixerbe teszem, majd a fenyőmaggal, valamint a sóval együtt elpürésítem. Végezetül belekeverem az olivaolajat. Néhány percig állni hagyom. A kenyeret aranybarnára pirítom és megkenem a Pesto 1.-val. Ízlés szerint szórhatok még parmezánt is a tetejére. Forrás: http://grocceni.com/
atamara47

Feltöltötte

atamara47
48 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások