Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Genovai mártás

atamara47 | 2014. 08. 25.
gyerekjáték
30 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
Nyers halhulladék
gyökér
1 csésze húsleves
1 csésze bor
2 salott hagyma
1 csésze barna mártás
1 húsleveskocka
10 dkg vaj
2 tk citromlé
2 tk apróra vágott petrezselyemzöld

Jellemzők

Elkészítés

A halhulladékból, a húslevesből, a borból és az összevágott gyökérből egy mártást főzök. A felére bepárolom, áttöröm egy finom szitán és összekeverem a barna mártással. Hozzáadom a finomra vágott salotthagymát, a leveskockát és felfőzöm. Vajjal, citromlével és zöldpetrezselyemmel finomítom. Forrás: http://grocceni.com/
atamara47

Feltöltötte

atamara47
48 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások