Genovai mártás | Miele Főzőiskola

Genovai mártás
atamara47 2014. 08. 25.
Genovai mártás
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
A halhulladékból, a húslevesből, a borból és az összevágott gyökérből egy mártást főzök. A felére bepárolom, áttöröm egy finom szitán és összekeverem a barna mártással. Hozzáadom a finomra vágott salotthagymát, a leveskockát és felfőzöm. Vajjal, citromlével és zöldpetrezselyemmel finomítom. Forrás: http://grocceni.com/
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább