Pongyolás virsli | Miele Főzőiskola

Pongyolás virsli
kopakabana2 2014. 08. 25.
Pongyolás virsli
főzés idő
25 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
Lisztezett deszkán kinyújtjuk a leveles tésztát. 10 db 2-3 cm széles csíkot vágunk belőle. Előkészítjük a virsliket. Hosszanti oldalukat behasíthatjuk és sajtot helyezünk bele. Ízlés szerint ketchuppal vagy mustárral kenjük meg. A tésztaszalagokat kisebb átfedéssel, spirálosan rátekerjük a virslire. Sütőpapírral bélelt sütőlemezre sorakoztatjuk. Villával felvert tojással megkenjük a tetejüket. Megszórjuk reszelt sajttal és szezámmaggal. Előmelegített sütőben, 200 fokon pirosra sütjük.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? I.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább