Kacsacomb zellerpürével | Miele Főzőiskola

Kacsacomb zellerpürével
Miele 2014. 08. 25.
Kacsacomb zellerpürével
főzés idő
120 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
4 db kacsacomb
4 ág rozmaring
60 dkg zeller
10 dkg vaj
1 dl tejszín

20 dkg szőlő
1 ek méz
Elkészítés

A kacsacombokat besózzuk mindkét oldalán.
Zsiradékot nem adunk hozzá, mert ki fog sülni belőle nagyon sok.
Tepsibe helyezzük, s a combokra rakjuk a rozmaringot.
Elkészítjük a zellerpürét.
Ehhez a megtisztított zellert kockára vágjuk, vízben 20 perc alatt puhára főzzük, majd leszűrjük és tejszínnel, vajjal elkeverjük.
Turmixgépen átnyomjuk, és szűrőn átpaszírozzuk.
Vajat felolvasztjuk, és a szőlőt azon 1-2 percig pároljuk, meglocsoljuk mézzel.
Máris tálalhatjuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Hogyan készítsünk kiváló kelt tésztát?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább