Húsos mártás 1. (Sugo di carne) | Miele Főzőiskola

Húsos mártás 1. (Sugo di carne)
blilla67 2014. 08. 25.
Húsos mártás 1. (Sugo di carne)
főzés idő
40 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
A paradicsomot forró vízbe dobom, a háját lehúzom. A feferónipaprikát mosom, kimagozom és felkarikázom. A hagymát, fokhagymát finomra vágom. Egy serpenyőben felhevítem az olajat, beledobom a hagymákat, kicsit pirítom, majd a hússal együtt 8-10 percig folyamatosan kevergetve. Belekeverem a paradicsompürét, a feferónit, sózom, fűszerezem. Belekeverem a paradicsomot, amelyet csak megforgatom benne. Forrás: http://grocceni.com/
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább