Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Sült zöldségek fetasajttal, fokhagymás pirítóssal

Ízek és Érzések | 2014. 08. 25.
gyerekjáték
30 perc
4 adag

További képek

Hozzávalók

4 adag
Hozzávalók 4 személyre:
4 szelet rozskenyér
1 evőkanál szűz olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
8 közepes csiperkegomba
4 pritaminpaprika negyedelve
4 kis fürt koktélparadicsom
40 dkg fetasajt
2 teáskanál méz
2 evőkanál balzsamecet

Jellemzők

  • zöldség
  • feta sajt
  • egészséges

Elkészítés

A kenyérszeletek mindkét oldalát kenjük be olívaolajjal, egy serpenyőben pirítsuk meg, majd dörzsöljük be fokhagymával. A zöldségeket szintén kenjük be olajjal, és egy grill serpenyőben pirítsuk meg. Ezután a zöldségeket tányérra tesszük, a tetejére halmozzuk a sajtot, mellé helyezzük a pirított kenyereket, és mézzel összekevert balzsamecettel tálaljuk. Elkészítési idő: 25-30 perc

Ízek és Érzések

Feltöltötte

Ízek és Érzések
41 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
1 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások