Sült zöldségek fetasajttal, fokhagymás pirítóssal | Miele Főzőiskola

Sült zöldségek fetasajttal, fokhagymás pirítóssal
Ízek és Érzések 2014. 08. 25.
Sült zöldségek fetasajttal, fokhagymás pirítóssal
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés

A kenyérszeletek mindkét oldalát kenjük be olívaolajjal, egy serpenyőben pirítsuk meg, majd dörzsöljük be fokhagymával. A zöldségeket szintén kenjük be olajjal, és egy grill serpenyőben pirítsuk meg. Ezután a zöldségeket tányérra tesszük, a tetejére halmozzuk a sajtot, mellé helyezzük a pirított kenyereket, és mézzel összekevert balzsamecettel tálaljuk. Elkészítési idő: 25-30 perc

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább