Borsikás bulgursaláta | Miele Főzőiskola

Borsikás bulgursaláta
Ízek és Érzések 2014. 08. 25.
Borsikás bulgursaláta
főzés idő
perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
A bulgurt kétszeres mennyiségű sós-olajos vízben megfőzzük (kb. 12 perc), majd fedő alatt hagyjuk kihűlni. A zöldségeket feldaraboljuk, és alaposan összekeverjük a többi hozzávalóval együtt. Ha a bulgur kihűlt, ezt is hozzákeverjük a zöldségekhez, és az így elkészült salátát legalább 1 órára hűtőszekrénybe tesszük. Elkészítési idő: 35-40 perc + 1 óra hűtés Laktózmentes, cukorbetegeknek , candidásoknak ajánlott. Kalória: 364 kcal Szénhidrát: 62 g
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább