Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Vegyes gyümölcssajt

Ízek és Érzések | 2014. 08. 25.
átlagos
60 perc
3 adag

További képek

Hozzávalók

3 adag
Hozzávalók kb. 1 kg gyümölcspüréhez:
kb. 1,3 kg alma, körte, szilva, ringlószilva vegyesen, egyenlő arányban
25 dkg nyers nádcukor
1 kávéskanál reszelt citromhéj
¼ vaníliarúd kikapart belseje

Jellemzők

  • desszert
  • gyümölcs
  • egészséges
  • gyümölcssajt
  • gyümölcsök
  • gyümölcs püré

Elkészítés

Minden gyümölcsöt alaposan, többször megmosunk. A szilvákat kimagozzuk, az alma és körte szárát és magházát eltávolítjuk. Ezután kevés vízben mindet puhára főzzük, majd átpasszírozzuk vagy alaposan összeturmixoljuk. Kb. 1,3 kg nyers gyümölcsből 1 kg gyümölcspürénk lesz. A püréhez kilónként 25 dkg cukrot teszünk, egy kávéskanál reszelt citromhéjat és
Ízek és Érzések

Feltöltötte

Ízek és Érzések
41 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások