Pavlova - Farkas Vilmossal | Miele Főzőiskola

Pavlova - Farkas Vilmossal
Miele 2014. 08. 25.
Pavlova - Farkas Vilmossal
főzés idő
110 perc
teríték
4 adag
nehézség
Rutinosaknak
Hozzávalók
4 adag
200 g tojásfehérje
200 g kristálycukor
200 g porcukor
Elkészítés

A tojásfehérjét a kristálycukorral nem túl kemény habbá verjük, és beleforgatjuk az átszitált porcukrot.
Nyomózsákkal, körkörös mozdulatokkal pohárszerű formákat alakítok ki a habból.
Érdemes szilikonos sütőpapírt használni, arról könnyebben leválasztható sütés után.
125 °C-os előmelegített sütőben 90 perc alatt kiszárítjuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább