Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Pavlova - Farkas Vilmossal

Miele | 2014. 08. 25.

Miele recept

rutinosaknak
110 perc
4 adag

További képek

Hozzávalók

4 adag
200 g tojásfehérje
200 g kristálycukor
200 g porcukor

Jellemzők

  • miele video recept
  • desszert
  • sütemény
  • hab
  • Miele főzőiskola
  • habcsók
  • habkarika
  • pavlova desszert
  • miele receptek

Elkészítés

A tojásfehérjét a kristálycukorral nem túl kemény habbá verjük, és beleforgatjuk az átszitált porcukrot.
Nyomózsákkal, körkörös mozdulatokkal pohárszerű formákat alakítok ki a habból.
Érdemes szilikonos sütőpapírt használni, arról könnyebben leválasztható sütés után.
125 °C-os előmelegített sütőben 90 perc alatt kiszárítjuk.

Tálalási módszer:
A kihűlt korpuszokat vaníliás tejszínhabbal megtöltöm, és friss gyümölcsökkel díszítem.
Miele

Feltöltötte

Miele
1137 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
1 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások