Tatár beefsteak | Miele Főzőiskola

Tatár beefsteak
Miele 2014. 08. 25.
Tatár beefsteak
főzés idő
20 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
hús
1 kk mustár
1 kk ketchup
bors
pirospaprika
0.5 fej vöröshagyma
1 db tojás

100 g vaj
1 kk Worchester szósz
kenyér
Elkészítés

Ledaráljuk a húst.
Hozzákeverjük a tojássárgáját, kk mustárral és ketchuppal ízesítjük.
A Worchester szószt is hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk és meghintjük pirospaprikával.
A vöröshagymát apróra vágjuk, és hozzákeverjük a húshoz.
Tálaláshoz pirítóst, friss zöldségeket és vajat kínálunk mellé.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább