Rombuszhal filézés | Miele Főzőiskola

Rombuszhal filézés
Miele 2014. 08. 25.
Rombuszhal filézés
főzés idő
10 perc
teríték
2 adag
nehézség
Rutinosaknak
Hozzávalók
2 adag
1 db rombuszhal
Elkészítés
A rombuszhalat alul kibelezzük.
Kis körívet vágunk a halba. (A feje alatt található az összes belsőség.)
Ollóval levágjuk róla az uszonyokat.
A hal közepénél végighúzzuk a kést az egyik és a másik oldalra is.
A csont mentén finoman toljuk a kést lefelé.
Középen van egy csont, amiről lefejtjük a halat.
Az így kapott filét még kiigazítjuk, széleit levágjuk.
Ha sikerült a filézés, összesen 4 szeletet kapunk.
Ezután párolhatjuk, süthetjük.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának? I.

Tovább

Komplett menük készítéséhez

Tovább