Kapros uborkasaláta tárkonyecetes lében koktélparadicsommal | Miele Főzőiskola

Kapros uborkasaláta tárkonyecetes lében koktélparadicsommal
robull 2014. 08. 25.
Kapros uborkasaláta tárkonyecetes lében koktélparadicsommal
főzés idő
10 perc
teríték
1 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
1 adag
Elkészítés
1. Az uborkát annyira hámozzuk meg késsel, hogy az uborka nagyjából egy hasáb legyen. A mérettől függően átvágjuk 3-4 csíkra, majd keresztben ugyanígy aztán apró kockákat vágunk a csíkokból. 2. elkészítjük az ecetes levet. az ecetben feloldjuk a cukrot majd vízzel felhígítjuk. Annyi vizet adjunk hozzá, hogy ne legyen túl ecetes de érezni lehessen. 3. Egy tálba rakjuk az uborkát. Enyhén sózzuk, majd megszórjuk a nagyon finomra vágott kaporral és az ecetes salátalével megöntözzük. Átkeverjük majd a tányérra halmozzuk. Rárakjuk a koktélparadicsomot, és díszítjük.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább