Fehérborban párolt feketekagyló | Miele Főzőiskola

Fehérborban párolt feketekagyló
Miele 2014. 08. 25.
Fehérborban párolt feketekagyló
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
1 kg fekete kagyló
1 csomag újhagyma
1 üveg száraz fehérbor
Elkészítés

A friss feketekagylókat alaposan megmossuk, és megtisztítjuk a videón látható módon.
Finomra vágott újhagymával összekeverjük, megsózzuk, fehérborral meglocsoljuk, és gőzpárolóban 8 percig pároljuk
A fehérboros lével tálaljuk a kinyílt kagylókat.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Hogyan készítsünk kiváló kelt tésztát?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább