Meleg burgonyasaláta sült paradicsommal | Miele Főzőiskola

Meleg burgonyasaláta sült paradicsommal
antipasti 2014. 08. 25.
Meleg burgonyasaláta sült paradicsommal
főzés idő
60 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés

A burgonyát héjában 20 percig főzzük, lassan. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra, nem kell légkeverés Egy olívaolajjal megkent lapon megsütjük a paradicsomokat 10 perc alatt. Az öntet hozzávalóit összerázzuk egy befőttes üvegben, majd hozzáadjuk az olajat és újra összerázzuk Leöntjük a krumpliról a vizet és rá az öntetet, majd jól forgassuk össze. A babot forrásban lévő vízben 2 percig főzzük, leszűrjük, és a krumplihoz keverjük. Hozzá jöhet még az aprított szardellacsíkok és a paradicsom, a tépett bazsalikomlevél és máris tálalhatunk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább