Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Meleg burgonyasaláta sült paradicsommal

antipasti | 2014. 08. 25.
Meleg burgonyasaláta sült paradicsommal
átlagos
60 perc
4 adag

További képek

Hozzávalók

4 adag
50 dkg újburgonya
25 dkg koktélparadicsom
20 dkg zöldbab
4 szardella csíkokra vágva
öntet: 2 mogyoróhagyma/újhagyma,
3 evőkanál borecet,
2 evőkanál magos mustár,
só, frissen őrölt bors,
7 evőkanál olívaolaj

Jellemzők

  • zöldség
  • paradicsom
  • burgonyasaláta
  • saláta

Elkészítés

A burgonyát héjában 20 percig főzzük, lassan. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra, nem kell légkeverés Egy olívaolajjal megkent lapon megsütjük a paradicsomokat 10 perc alatt. Az öntet hozzávalóit összerázzuk egy befőttes üvegben, majd hozzáadjuk az olajat és újra összerázzuk Leöntjük a krumpliról a vizet és rá az öntetet, majd jól forgassuk össze. A babot forrásban lévő vízben 2 percig főzzük, leszűrjük, és a krumplihoz keverjük. Hozzá jöhet még az aprított szardellacsíkok és a paradicsom, a tépett bazsalikomlevél és máris tálalhatunk.

Tálalási módszer:
Nyári vacsorának vagy grillezett húsok mellé ajánlom. A sült paradocsim csodákra képes!
antipasti

Feltöltötte

antipasti
15 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások