Rókagomabás mártás | Miele Főzőiskola

Rókagomabás mártás
Miele 2014. 08. 25.
Rókagomabás mártás
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
10 dkg rókagomba
0.5 dl olaj
3 dkg keményítő
5 dkg vöröshagyma
1 dl tejszín
1 dl fehérbor

őrölt bors
1 csipet petrezselyemzöld
Elkészítés
A finomra vágott hagymát üvegesre hevítjük, rátesszük a rókagombát, összepirítjuk, s megszórjuk petrezselyemzölddel.
Kevés borsot, ételízesítőt teszünk rá.
Tejszínnel felengedjük, és alaposan összeforraljuk.
Kevés fehérbort adunk hozzá, és burgonyakeményítővel besűrítjük.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább