Burgonyafánk | Miele Főzőiskola

Burgonyafánk
Miele 2014. 08. 25.
Burgonyafánk
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
50 dkg burgonya
50 dkg liszt
3 dkg élesztő
2 db tojás

őrölt bors
3 dl olaj
1 dl tej
1 ek cukor
Elkészítés
A burgonyát megfőzzük, áttörjük és kihűtjük.
Összekeverjük a liszttel, az élesztővel.
Kevés olajjal és a tojással jól összedolgozzuk, s hagyjuk, hogy megkeljen.
Olajba mártott kanállal kiszaggatjuk, s forró, bő olajban pirosra sütjük.
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább