Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Kelkáposztás krumplipüré – köret

dfanni90 | 2014. 08. 25.
átlagos
35 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
Krumplipüré 4 személyre
4 db nagyobb kelkáposztalevél
4 szál újhagyma
5 dkg vaj

1 kávéskanál szódabikarbóna

Jellemzők

  • köret

Elkészítés

A szokásos módon elkészítjük a krumplipürét. Közben a kelkáposztaleveleket sós, szódabikarbónás, forró vízben félpuhára főzzük, majd kiszedve egy tál jéghideg vízbe, gyorsan lehűtjük. A levelek vastag ereit kivágjuk és a káposztaleveleket rövid csíkokra metéljük. Az újhagymákat felszeleteljük, majd a vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a kelkáposztacsíkokat, és a kész krumplipüréhez keverjük. Forrás: http://lakoma.gportal.hu/gindex.php?pg=19117843&nid=5946122
dfanni90

Feltöltötte

dfanni90
54 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások