Kelkáposztás krumplipüré – köret | Miele Főzőiskola

Kelkáposztás krumplipüré – köret
dfanni90 2014. 08. 25.
Kelkáposztás krumplipüré – köret
főzés idő
35 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
A szokásos módon elkészítjük a krumplipürét. Közben a kelkáposztaleveleket sós, szódabikarbónás, forró vízben félpuhára főzzük, majd kiszedve egy tál jéghideg vízbe, gyorsan lehűtjük. A levelek vastag ereit kivágjuk és a káposztaleveleket rövid csíkokra metéljük. Az újhagymákat felszeleteljük, majd a vajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a kelkáposztacsíkokat, és a kész krumplipüréhez keverjük. Forrás: http://lakoma.gportal.hu/gindex.php?pg=19117843&nid=5946122
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább