Babos rétes, szamosza | Miele Főzőiskola

Babos rétes, szamosza
Miele 2014. 08. 25.
Babos rétes, szamosza
főzés idő
60 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
1 csokor koriander
1 csomag réteslap
50 dkg zöldbab
1 fej hagyma

bors
2 gerezd fokhagyma
1 db chili
2 db burgonya
1 csipet kömény
1 db tojásfehérje
Elkészítés

A zöldbabot és a kockára vágott burgonyát sós vízben megfőzzük vagy párolóban megpároljuk.
Összeaprítjuk a vöröshagymát, a koriandert, a fokhagymát és a chilit.
A megfőtt, megtört burgonyát és az összedarabolt zöldbabot egy tálban összekeverjük a felaprított alapanyagokkal, sózzuk, borsozzuk.
A masszát egy réteslapba töltjük, hajtogatás közben a tojásfehérjével megkenjük, majd forró olajban kisütjük.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Adria esszenciája

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább