Kacsamáj rozmaringos nektarinnal | Miele Főzőiskola

Kacsamáj rozmaringos nektarinnal
Miele 2014. 08. 25.
Kacsamáj rozmaringos nektarinnal
főzés idő
15 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
40 dkg kacsamáj
3 db nektarin
1 csokor rozmaring
10 dkg cukor
1 dl fehérbor
Elkészítés

A kacsmájat ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és zsiradék hozzáadása nélkül megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk.
Az odaégést elkerülendő többször megforgatjuk.
A nektarint szétválasztjuk a magjától és cikkekre vágjuk, a rozmaringot összedaraboljuk.
Egy másik serpenyőben cukrot karamellizálunk, ügyelve, nehogy odaégjen.
Mikor a cukor aranybarna lett, beletesszük a nektarint és a rozmaringot, még egy kicsit pirítjuk, majd felöntjük egy kis fehérborral.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Villányi vacsora Kiss Gáborral

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább