Kesudiós csirke | Miele Főzőiskola

Kesudiós csirke
Miele 2014. 08. 25.
Kesudiós csirke
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
15 dkg kesudió
1 g vöröshagyma
2 g fokhagyma
1 db chili
1 ek chilipasta
sötét szójaszósz
világos szójaszósz
mogyoróolaj
zöldhagyma
koriander

50 dkg csirkemell
Elkészítés

Kockákra daraboljuk a húst a videón látható módon.
A vöröshagymát cikkekre vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk.
Kevés mogyoróolajon megpirítjuk szép aranybarnára a kesudiót, majd kivesszük a tálból, és félrerakjuk.
Olajon megpirítjuk a fokhagymát, majd belerakjuk a chili pastát, elkeverjük, majd a húst rádobva megpirítjuk.
Mikor már szép színe van, a cikkekre vágott vöröshagymát is hozzáadjuk.
Beleöntjük a szójaszószt, összekeverjük, rádobjuk a pirított kesudiót, az apróra vágott zöldhagymát, megsózzuk.
Az egészet összepároljuk, és a végén megszórjuk a korianderrel.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább