Narancsos kacsamell rukkolával | Miele Főzőiskola

Narancsos kacsamell rukkolával
Miele 2014. 08. 25.
Narancsos kacsamell rukkolával
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
3 db narancs
2 db kacsamell

bors
1 csokor rukkola
Elkészítés

A kacsamellek bőrös oldalát keresztben bevagdaljuk, és serpenyőben, erős lángon 5 percig sütjük, majd 2 percig a másik, lapos oldalát is.
Lehetőség szerint a rövid oldalakat is átsütjük.
Ezután a húsokat sózás, borsozás után bekenjük a narancs levével. Melléöntjük egy narancs kifacsart levét, és egy másik kifilézett húsát.
Rövid ideig sütőben addig sütjük, amíg a kacsamell rózsaszín lesz és enyhén folyik a leve.
Tálaláskor tegyünk a tányérra rukkola salátát és narancsfiléket.

Sütési idő: 5-10 perc

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Villányi vacsora Kiss Gáborral

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább