Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Gombás rizotto

zaliz975 | 2014. 08. 25.
átlagos
60 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
400 g rizotto rizs
8 dkg vaj
1 fej hagyma
fél dl száraz fehérbor
1, 5 l erőleves

bors
parmezán sajt
erdei gomba, ízlés szerint

Jellemzők

  • köret

Elkészítés

A fele vajon a kockára vágott hagymát aranyszínűre pirítjuk, hozzáadjuk a rizst és egy kicsit tovább együtt pirítjuk, felöntjük a borral és a forró erőlevessel és megfőzzük a rizst \"al dente\" típusúra. Végül hozzákeverjük a vaj másik felét, a gombát és a parmezán sajtot. Az egésznek kicsit ragadósnak-mancsosnak kell lennie, nem pergősnek. Forrás: http://www.freeweb.hu/margit2/latsia.htm
zaliz975

Feltöltötte

zaliz975
60 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások