Gombás rizotto | Miele Főzőiskola

Gombás rizotto
zaliz975 2014. 08. 25.
Gombás rizotto
főzés idő
60 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
A fele vajon a kockára vágott hagymát aranyszínűre pirítjuk, hozzáadjuk a rizst és egy kicsit tovább együtt pirítjuk, felöntjük a borral és a forró erőlevessel és megfőzzük a rizst \"al dente\" típusúra. Végül hozzákeverjük a vaj másik felét, a gombát és a parmezán sajtot. Az egésznek kicsit ragadósnak-mancsosnak kell lennie, nem pergősnek. Forrás: http://www.freeweb.hu/margit2/latsia.htm
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább