Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Rizotto

omonika24 | 2014. 08. 25.
átlagos
40 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
400 g rizs
80 g vaj
1 közepes hagyma
fél dl száraz fehérbor,
1, 5 l erőleves

bors
kevéske parmezán sajt
sáfrány

Jellemzők

  • köret

Elkészítés

A fele vajon a kockára vágott hagymát aranyszínűre pirítjuk, hozzáadjuk a rizst és egy kicsit tovább együtt pirítjuk, felöntjük a borral és a forró erőlevessel és megfőzzük a rizst \"al dente\" típusúra. Végül hozzákeverjük a vaj másik felét, a parmezán sajtot és a sáfrányt. Az egésznek kicsit ragadósnak-mancsosnak kell lennie, nem pergősnek. Forrás: http://www.freeweb.hu/margit2/latsia.htm
omonika24

Feltöltötte

omonika24
58 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások