Spenótos, csípős újburgonya | Miele Főzőiskola

Spenótos, csípős újburgonya
omonika24 2014. 08. 25.
Spenótos, csípős újburgonya
főzés idő
70 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
A burgonyát lekaparjuk. Az összezúzott fokhagymát a ketchuppal, 3 ek olajjal meg az ajvarral összekeverjük, és sóval-borssal fűszerezzük. Tálban a félbevágott burgonyákat a ketchuppal összekeverjük. Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk és előmelegített sütőben, 200 fokon 25-35 percig sütjük. Közben a lecsöpögtetett konzerv paprikát csíkokra metéljük. A felkockázott vöröshagymát 1 ek olajon megpároljuk. Beletesszük a leszárazott spenótleveleket, megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a tejfölt. Sóval-borssal fűszerezzük. A kissé kiklopfolt szűzérméket a maradék felhevített olajon mindkét oldalukon 1-2 percig sütjük. A paprikacsíkokat a burgonyával összekeverjük. Végül a szűzérméket a burgonyával és a spenóttal tálaljuk. Forrás: http://www.freeweb.hu/margit2/latsia.htm
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább