Karácsonyi burgonya (fenyőchips) | Miele Főzőiskola

Karácsonyi burgonya (fenyőchips)
ztamara01 2014. 08. 25.
Karácsonyi burgonya (fenyőchips)
főzés idő
30 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
A burgonyákat meghámozom és uborkagyalun legyalulom. Minden darabból fenyőfamintát (süteménykiszúró) szúrok ki. A fenyőket többször váltott vízben megmosom, jól lecsurgatom, majd tiszta kendővel megtörlöm. Forró olajban 3 percig sütöm, majd szűrőn lecsepegtetem, hűlni hagyom, bezacskózom és lefagyasztom. Karácsonykor olajsütőben pillanatok alatt kisütöm, sózom és tálalom. A maradék burgonyából burgonyagombócot, krokettet, stb. készítek. Forrás: http://grocceni.com/recept
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább