Főzőiskola a Miele támogatásával
Receptek
leírásban is

Erdélyi burgonya

ztamara01 | 2014. 08. 25.
átlagos
30 perc
4 adag

Hozzávalók

4 adag
70 dkg burgonya, 25 dkg juhsajt, 3 dl tejföl, 10 dkg vaj, zsemlemorzsa, só.

Jellemzők

  • köret

Elkészítés

A burgonyát meghámozom, hosszú szeletekre vágom és sós vízben megfőzöm. Nem szabad szétfőnie. Egy jól kizsírozott és morzsával megszórt formába rétegzem és leöntöm olvasztott vajjal. Rákenem a juhsajtot és leöntöm tejföllel. Sütőben barnára sütöm. Forrás: http://grocceni.com/recept
ztamara01

Feltöltötte

ztamara01
48 recept

Ismerje meg
a Miele Készülékeit!

Értékelés:
0 szavazat

Hozzászólások

Még nincsenek hozzászólások