Milánói rizotto | Miele Főzőiskola

Milánói rizotto
gmaria033 2014. 08. 25.
Milánói rizotto
főzés idő
60 perc
teríték
4 adag
nehézség
Átlagos
Hozzávalók
4 adag
Elkészítés
A fele vajon a kockára vágott hagymát aranyszínűre pirítjuk (vigyázni vele), hozzáadjuk a rizst és egy kicsit tovább együtt pirítjuk (ne legyen a rizsnek színe), felöntjük a borral és a forró erőlevessel és megfőzzük a rizst \"al dente\" típusúra. (mint a legtöbb olasz tésztát, kicsit még keményebb, nem olyan mint pl. a tejberizsben a rizs, azaz teljesen megfőtt-szétfőtt). Végül hozzákeverjük a vaj másik felét, a parmezán sajtot és a sáfrányt. Az egésznek kicsit ragadósnak-mancsosnak kell lennie, nem pergősnek. forrás: http://www.freeweb.hu/margit2/latsia.htm
Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Mi a titka egy tökéletes vacsorának?

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább