Paradicsomos, pesztós házi tészta | Miele Főzőiskola

Paradicsomos, pesztós házi tészta
Miele 2014. 08. 25.
Paradicsomos, pesztós házi tészta
főzés idő
20 perc
teríték
1 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
1 adag
10 dkg friss tészta
1 db paradicsom
1 g fokhagyma
50 ml olívaolaj
10 dkg parmezán
Pesto:
1 csokor bazsalikom
2 dl olívaolaj
1 dkg fenyőmag
10 dkg parmezán
Elkészítés

A fenyőmagot és a parmezánt rászórjuk a bazsalikomra, majd a többi hozzávalóval együtt összeturmixoljuk.
Sűrű zöldes krémet kell kapnunk.
A paradicsom húsát félretesszük, többi részét feldaraboljuk.
Olívaolajat hevítünk egy edényben, és hozzáadjuk a fokhagymát.
Ha ez megpirul, akkor hozzáadjuk a pestót és a paradicsomot.
Miután elkészült, hozzáadjuk a frissen főtt tésztát, és összekeverjük.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább