Meggyleves | Miele Főzőiskola

Meggyleves
Miele 2014. 08. 25.
Meggyleves
főzés idő
25 perc
teríték
4 adag
nehézség
Gyerekjáték
Hozzávalók
4 adag
2 üveg meggybefőtt
2 db fahéjrúd
5 dkg étkezési keményítő
1 dl víz
2 dl tejszín
2 cl pálinka
Elkészítés

A meggyet kimagozzuk, belerakjuk egy edénybe, majd elkezdjük forralni.
Ezután hozzáadjuk a fahéjat és egy csipetnyi sót.
Forrás után hozzáadjuk a tejszínt és a pálinkát.
Miután újra forr az étel, a vízzel elkevert étkezési keményítővel besűrítjük.
Ha megfelelő az állaga és az íze, tálalhatjuk.

Értékelés:

Receptek

Rendezvény - Főzőbemutató

Tovább

Vásároljon sütőedényt és kapjon ajándékba egy fedőt!

Tovább